STARTIUM 980E - 12/24 V GYS STARTIUM 980E - 12/24 V GYS STARTIUM 980E - 12/24 V GYS

STARTIUM 980E - 12/24 V

GYS

Varenr:026506-GYS
Alt. varenr: 980E
2 på lager
BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

STARTIUM 980E er en startlader som er i stand til a° lade AGM/Gel (stopp/start) væskebatterier og foreta en trygg start av moderne kjøretøyer.

Leveres med:
• 2,5 m kabler
• Isolerte klemmer

Lader alle batterityper: Velg ladekurve for batteritypen - væske, gel, AGM - eller velg universalmodus om den er ukjent, for den vil sikre en trygg endring for alle disse batteritypene. Velg blant 4 ulike ladeeffekter, 5A, 15A, 20A og 40A.

Trygg lading til 100%: Den avanserte multi-trinnsladeren vil lade til 100% og krever ingen overva°kning eller at batteriet ma° fjernes fra kjøretøyet. Mot slutten av ladingen vil laderen ga° inn i en flytmodus for a° opprettholde batteriet ved 100%.

Smart: Dette apparatet analyserer kontinuerlig batterihelsen og justerer automatisk utgangsspenningen. Spenning og prosentvis lading vises i sanntid pa° den digitale skjermen.

Kjøretøyelektronikk beskyttes: Ikke nødvendig a° koble batteriet fra kjøretøyet. Ingen fare for gnister, for det er ingen spenning pa° klemmene na°r de ikke er koblet til batteriet.

Lading av fullstendig utladet batteri: STARTIUM kan lade batterier som er utladet helt ned til 1V. Det vil ikke være mulig dersom batteriet er skadet.

TIMER: Funksjon som tillater trygg lading ved lading av batterier som er fullstendig utladet (< 1V).

SOS GJENOPPRETTING: Muliggjør gjenoppretting av sulfaterte batterier.

Automatisk start: Apparatet vil automatisk starte a° sende spenning til batteriet na°r bilens startfunksjon aktiveres. Fjernkontrollen trengs ikke lenger.

Smart start: STARTIUM 980E foretar automatisk deteksjon av batterier som er skadet eller da°rlig sulfatert. I et slikt tilfelle vil den ikke levere spenning for a° beskyttet kjøretøyelektronikken.

Alternativer
Support